Özbey İlkokulu

Vizyon: Hedefliyoruz ki... Öğrencilerimiz hayatı olduğu gibi kabullenmesinler, kendilerindeki gücü kullanarak hayata yön verebileceklerinin farkında olsunlar. Okulumuz, toplumsal yaşamın onlara pek şans tanımadığı kendini gerçekleştirme yönündeki çabalarına uygun ortam hazırlamalıdır.

Misyon: Biz Özbey İlkokulu olarak; Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek,Öğrencilerimizi bilim toplumunun ve bilgi teknolojisinin gereklerine uygun yetiştirmek,Okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek,Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak,Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, için varız ve çalışmaktayız.

Başarılar: 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında Atatürk koşusuna katılan Özbey kros takımı 3 Altın, 2 Gümüş ve 2 Bronz madalya kazanmıştır. 2019 yılında akıl ve zeka oyunları yarışmasında mangala oyununda il birinciliği okulumuza kazandırılmıştır.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E TWİNNİNG PROJESİ 4006 TÜBİTAK PROJESİ

WEB - https://sokeozbeyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİDOĞAN MAH. İSTİKLAL ÖZBEY CAD. NO 1 SÖKE / AYDIN

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Özbey Mahallesi Yenidoğan Söke/AYDIN

Adres - YENİDOĞAN MAH. İSTİKLAL ÖZBEY CAD. NO 1 SÖKE / AYDIN

Ulaşım Şehir içi dolmuş hatlarından 1 Numara ve Yenidoğan dolmuş hatları ile ulaşım sağlanabilmektedir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 2 km.uazklıktadır.